Om Björkäng Vägkrog

På Björkäng Vägkrog är våra ledord i allt det som vi gör enkelhet, bra service och riktigt god mat från grunden. Sedan över 30 år tillbaka erbjuder vi traditionell och hemlagad husmanskost tillagad med hjärta och bra råvaror.

Restaurang, butik och hembageri

Björkäng Vägkrog i Tvååker utanför Varberg har en lång och gedigen historia bakom sig och många är de besökare som genom åren ätit sig mätta och belåtna i krogens lokaler. Björkäng Vägkrog har funnits i över 30 år och drivs sedan 2010 av Bertil Hansén tillsammans med Joakim Strauss och Johan Svensson.

På vägkrogen har vi både restaurang, bageri och butik med bensinstation samt även plats för konferenser och möten för idrottslag och andra föreningar. Vi är en fullserviceanläggning som kan tillgodose alla era behov oavsett om ni är på resande fot eller bor i närheten och kommer förbi för en god lunch och för att handla i hembageriet.

Det viktigaste för oss, förutom nöjda gäster, är service och flexibilitet. Om ni vill komma i en större grupp och samtidigt ha en särskild maträtt eller har någon annan typ av önskemål gör vi vårt allra bästa för att lösa det. 

Bra mat tillagad med lokala produkter

Hos oss är all mat lagad från grunden på plats i restaurangen och bageriet. Vi strävar även efter att vara så lokala som möjligt och använda halländska leverantörer. Läs gärna mer om restaurangen eller om bageriet.

Den rätt som erbjuds just idag ser du på vår startsida eller i menyn till höger.

Dagens rätt
Pris: 139 kr
  • Helstekt kotlettrad med peppar och whiskysås, stekt potatis
  • Stekt spättafilé med räk och vitlöksås
  • Hemlagade köttbullar i gräddsås

Inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, bröd och kaffe. Serveras från 11:00.

Se hela veckans matsedel